online meting langdurig ziek hoofdpijn
,

11 januari 2022: Online lotgenotenmeeting ‘Langdurig ziek, wat nu?’

Op dinsdag 11 januari is er weer een online lotgenotenmeeting, deze keer met het thema ‘Langdurig ziek, wat nu?’. Wanneer je hoofdpijn of migraine chronisch wordt, lukt het soms niet meer om te werken. Je meldt je dan langdurig ziek. Wanneer neem je die stap? Hoe pak je dit aan? Wat kun je nog wel, wat kun je niet? Hoe richt je je dag in zodat je je niet helemaal nutteloos voelt?

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen.

Datum en tijd
Dinsdag 11 januari van 19.00 tot 20.00 uur (met uitloop naar 20.15). Zorg dat je om 18.45 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. We zullen na de meeting een (anoniem) verslag van de meeting online plaatsen. Na de meeting krijgen de deelnemers een verslagje toegestuurd en de hoofdpunten zullen binnenkort ook (anoniem) terug te lezen zijn voor leden onder ‘Slimme lijstjes’ in het ledenportaal.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.