steunen migraine bijeenkomst
,

11 maart 2019: Themabijeenkomst ‘Steunen en gesteund worden bij migraine’ (Nijmegen)

Ken jij dit ook: een slechte periode, veel migraine. Dan heb je het zo nodig dat anderen je even steunen, maar helaas valt dat soms tegen. En dus zit je de aanvallen in stilte uit, je voelt je eenzaam. Dat gevoel is soms nog erger dan de aanval zelf. We gaan daarom deze avond aandacht besteden aan hoe je meer sociale steun kunt organiseren voor jezelf. 

Door je ziekte wordt je sociale netwerk vaak kleiner. En omdat migraine vaak onzichtbaar is hebben mensen om je heen ook lang niet altijd door hoe slecht het met je gaat.

Het is bekend en bewezen dat chronisch pijnpatiënten die meer steun ervaren, minder pijn ervaren. Het eerste uur gaan we aan de slag met dit thema, het tweede uur is er ruimte voor het uitwisselen van andere informatie en het delen van ervaringen met migraine. Je krijgt een beetje kennis aangereikt, maakt een start met je eigen actieplan en krijgt de do’s en don’ts mee naar huis.

Wij nodigen je graag uit om aan te schuiven voor deze avond op:

Datum: 11 maart 2019

Tijd: 19.30-21.30 uur

Locatie: Wijkplaats BUUR, Nijmegen. Let op: ingang en parkeergelegenheid is tegenover speeltuin Brakkefort: Kanunnik Mijllinckstraat 72 Nijmegen.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden per mail via: bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl of gebruik maken van het aanmeldformulier.

Graag vernemen we met hoeveel personen je komt. Indien je een specifieke vraag hebt dan kun je deze vooraf doorgeven in de mail of op het aanmeldformulier. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

De initiatiefnemers namens Hoofdpijnnet zijn Ina Hoek en Mai Eijkmans. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Annuleren kan op de dag zelf tot 19.00 uur bij Mai Eijkmans, telefoon: 06-26812453

Noteer alvast de volgende bijeenkomst in je agenda: deze vindt plaats op 27-05-2019

Ken je nog andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn? Stuur deze informatie gerust door!