leven en werken met migraine isala
,

12 november 2018: Voorlichtingsavond Leven en werken met migraine (Zwolle)

Hoofdpijnnet en Migrainefonds organiseert op maandag 12 november 2018 in samenwerking met het Isala ziekenhuis in Zwolle  een voorlichtingsavond over leven en werken met migraine. 

Dat uw migraine niet alleen uw kopzorg is, mag duidelijk zijn. Wat kan Hoofdpijnnet voor u en uw omgeving hierin betekenen? Esther Visser van Hoofdpijnnet praat u graag bij over hun activiteiten en initiatieven in samenwerking met zorgverleners en partners.

Neuroloog Rachel Zwartbol is verbonden aan de Hoofdpijnpolikliniek van Isala. Zij vertelt u graag meer over de laatste ontwikkelingen rondom migraine.

Guus Vermeulen is gynaecoloog bij Isala en behandelt samen met hoofdpijnverpleegkundige Gina van Vemde, patiënten met migraine waarbij hormonen een rol spelen.

Alex Schonewille van Adviespunt Werk, neemt u mee in de wereld van ‘Migraine en werk’. Wat zijn de mogelijkheden om migraine en werk te combineren en hoe krijg je dit geregeld? Hoe hou je het contact met je werkgever goed en welke handige tips en tools zijn voorhanden?

Na de pauze kunt u vragen stellen aan de deskundigen. Deze vragen mag u bij uw aanmelding al doormailen of in de pauze inleveren bij de vrijwilligers van Hoofdpijnnet.

Graag tot 12 november!

Programma
19.00
Ontvangst met koffie en thee
19.30
Welkom door Esther Visser, Hoofdpijnnet
19.40
Migraine, de stand van zaken door Rachel Zwartbol, neuroloog
20.00
Migraine en hormonen door Guus Vermeulen, gynaecoloog
​20.20
Pauze (inleveren vragen bij vrijwilligers Hoofdpijnnet)
​20.35
Migraine en werk: niet zoals het moet, maar zoals het kan door Alex Schonewille, Adviespunt Werk, Hoofdpijnnet
20.50
Vragen aan deskundigenpanel neuroloog Rachel Zwartbol, gynaecoloog Guus Vermeulen, Alex Schonewille Adviespunt Werk en hoofdpijnverpleegkundige Gina van Vemde (o.l.v. Esther Visser, Hoofdpijnnet)
21.30
Afsluiting

Voor wie
Voor mensen met migraine, familie, vrienden en andere geïnteresseerden bijvoorbeeld werkgevers.

Datum en tijd
Maandag 12 november 2018
19.30 uur – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Locatie
Isala gebouw D, Auditorium
Dr. Van Heesweg 2, Zwolle

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via voorlichtingsbijeenkomstmigraine@isala.nl. Graag ook aangeven met hoeveel personen u komt. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.

Contactpersoon
​Gina van Vemde, hoofdpijnverpleegkundige Isala (038) 424 24 58