cursus sterk met pijn
,

12 oktober 2019: Informatiebijeenkomst ‘Sterk met pijn’ (Amersfoort)

Chronische pijn kan jouw leven en dat van jouw omgeving behoorlijk beïnvloeden. Je vraagt niet om verandering, maar helaas denkt je lichaam hier soms anders over als je chronisch ziek wordt. Praat erover met anderen. Doe mee met de cursus ‘Sterk met pijn’!

Heb je chronisch pijn en wil je verder met je leven? Ben je er klaar voor om de volgende stap te nemen? Laat je dan op zaterdag 12 oktober a.s. bij het HOB (Het Ondersteuningsbureau) te Amersfoort inspireren door neuroloog Willem Oerlemans. Dr Oerlemans zal uitleg geven over chronische pijn, het ontstaan ervan en wat je zou kunnen doen om ermee om te gaan. Daarnaast zullen er twee ervaringsdeskundigen met chronische pijn informatie geven over de cursus ‘Sterk met pijn‘. Ga om een sfeerimpressie te krijgen van de cursus naar: https://youtu.be/cBO1bhvnPNc

Neem vooral ook je partner, familie, vrienden en andere geïnteresseerden mee. Laat ons wel even weten met hoeveel mensen je komt. De ochtend wordt kosteloos verzorgd!

Chronische pijn heb je niet alleen! Samen kom je veel verder!

Praktische informatie

Datum
12 oktober 2019

Tijd
11.00 – 13.00 uur (de zaal is open vanaf 10.30 uur)

Plaats
Bureau HOB, Stationsstraat 79G Amersfoort. Zie voor route en parkeren: https://ondersteuningsburo.nl/contactenroute.html

Kosten
Gratis. (de cursus is alleen voor leden van aangesloten patiëntenvereniging, waaronder Hoofdpijnnet)

Aanmelden Door een e-mail te sturen aan Christa Vis (christa@sterkmetpijn.nl) of Sandra van Spelde (sandra@sterkmetpijn.nl). tel: 06-21964929.