wandeling soesterduinen
,

12 oktober 2019: Wandeltocht Soesterduinen met boswachter Arjan Postma (Soest)

Geen aanmelding meer mogelijk! Deze activiteit zit vol.

Op zaterdag 12 oktober a.s. organiseert de werkgroep Clusterhoofdpijn van Hoofdpijnnet een wandeltocht onder leiding van boswachter Arjan Postma, bekend van televisie. De wandeltocht wordt gehouden in de Soesterduinen in de provincie Utrecht. Meld je aan en loop gezellig mee!

Er wordt in een rustig tempo gewandeld. Honden mogen los van de lijn in de Lange Duinen, aangelijnd in de Korte Duinen. Ook mensen met andere hoofdpijnklachten dan clusterhoofdpijn zijn uiteraard welkom. Deelname is gratis en ook daarom is tijdig opgeven slim. Bovendien ligt het maximaal aantal deelnemers op 25 en vol=vol.

De tocht duurt tussen de 1,5 – 2 uur. We verzamelen zaterdag 12 oktober 2019 tussen 10.00 en 10.15 bij NS-station Soest Zuid. Hier start de wandeltocht.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden per mail via: bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl, onder vermelding van je naam en het aantal mensen dat je opgeeft.

Datum en tijd:
12 oktober 2019, 10.00-10.15 uur.

Plaats:
Station Soest Zuid, Eikenlaan 1, 3768 ES Soest. Parkeren kan gratis in de Bosstraat, ten westen van het station.
Zie ook de Routebeschrijving. Voor wie met de trein komt is het goed om te weten dat er geen lift is in het station.  In het weekend wordt het vaak druk, vandaar dat Arjan op tijd wil beginnen.

We hebben er veel zin in en zien je graag op 12 oktober in Soest. Mocht je na opgave toch op het laatste moment verhinderd zijn of vertraging ondervinden, neem dan zeker contact op met Joep Besteman op 06-27547419.

Over Arjan Postma
Boswachter Arjan Postma heeft een passie voor de Nederlandse natuur. Als geboren verteller brengt hij zijn enthousiasme (en zijn kennis) graag over op anderen. Hij treedt hij op in tv-programma’s, geeft lezingen en rondleidingen én schrijft boeken.