wandeling roegwold
,

12 oktober 2019: Wandeltocht ‘t Roegwold met boswachter A. de Jong (Groningen)

Op zaterdag 12 oktober a.s. organiseert Hoofdpijnnet een wandeltocht onder leiding van boswachter De Jong van Staatsbosbeheer. De wandeltocht wordt gehouden in deelgebied Dannemeer (ter hoogte van Schildwolde) van ’t Roegwold in Groningen. Meld je aan en wandel gezellig mee!

Er wordt in een rustig tempo gewandeld. Iedereen met ernstige hoofdpijnklachten, ook eventuele partners/kinderen/familie, zijn uiteraard van harte welkom. Een deel van de wandeling (750 meter) is over een smalle steiger (1 meter) over het water. Dat kan voor sommige mensen wat spannend zijn. Voor hen is een alternatieve route mogelijk.

Deelname is gratis en ook daarom is tijdig opgeven slim. Bovendien ligt het maximaal aantal deelnemers op 20 dus vol=vol. Bij minder dan 10 deelnemers zal de wandeling geen doorgang vinden. Dus meld je aan en laat deze unieke verzorgde wandeling in een prachtig gebied niet voorbij gaan. Indien u een rustige hond heeft dan mag deze mee aan de lijn. De tocht duurt tussen de 1,5 – 2 uur. We verzamelen zaterdag 12 oktober 2019 tussen 10.30 en 11.00 uur vanaf natuurkampeerterrein de Wildemansheerd in Schildwolde. Hier start de wandeltocht en we vertrekken om 11.00 uur.

Aansluitend aan de wandeling zal er onder het genot van een drankje (beschikbaar gesteld door Hoofdpijnnet) ruimte zijn om met elkaar na te praten.

Aanmelden:
Graag vernemen wij voor 5 oktober a.s. of je erbij bent. Je kunt je aanmelden per mail via: bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl of via het aanmeldingsformulier op de website , onder vermelding van je naam en het aantal mensen waarmee je komt.

Datum en tijd:
12 oktober 2019, aanvang tussen 10.30-11.00.

Startlocatie:
De Wildemansheerd
Uiterburenweg 6
9626 TJ Schildwolde

P.S. Vergeet niet om eventueel een kleine rugzak met water, eventuele medicijnen, een zonnebril of pet en vooral om een goed humeur mee te brengen. Er is een toilet aanwezig bij het startpunt van de wandeling. We hebben er veel zin in en zien je graag op 12 oktober. Mocht je na opgave toch op het laatste moment verhinderd zijn of vertraging ondervinden, neem dan zeker contact op met Tineke op 06-34274561.