bijeenkomst dag migraine
,

12 september 2018: Bijeenkomst Leven en werken met migraine (Amersfoort)

Op 12 september is de wereldwijde Dag van de Migraine. De Vereniging Hoofdpijnnet staat die dag uitgebreid stil bij de impact van migraine, o.a. door het organiseren van een bijeenkomst over Leven en werken met migraine in het Meander MC in Amersfoort.

De avond is bedoeld voor mensen met migraine, hun familieleden en vrienden. Bent u werkgever, HRM medewerker of anderszins geïnteresseerd in het onderwerp dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Karin van Haperen, voorzitter van Hoofdpijnnet, zal in haar welkomstwoord het programma toelichten en kort stil staan bij de succesvolle campagne “Maak van Migraine een hoofdzaak”. Daarna zal Alex Schonewille u meenemen in de wereld van Migraine en werk. Wat zijn de mogelijkheden om migraine en werk te combineren en hoe krijg je dit geregeld? Hoe hou je het contact met je werkgever goed en welke handige tips en tools zijn er voorhanden?

Dat uw migraine niet alleen jouw kopzorg is mag duidelijk zijn. Wat kunnen wij als Hoofdpijnnet eigenlijk voor jou en je omgeving betekenen? Esther Visser praat je graag bij over onze activiteiten en initiatieven in samenwerking met zorgverleners en andere partners.

Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen aan onze deskundigen. De vragen kun je bij aanmelding al doorgeven, maar ook in de pauze inleveren bij de vrijwilligers van Hoofdpijnnet.

Het programma  voor de avond ziet er als volgt uit:

19:15 uur
Ontvangst met koffie en thee

19.30 uur
Welkom, door Karin van Haperen, voorzitter Hoofdpijnnet en bestuurslid Migrainefonds

19:40 uur
‘Migraine en werk: niet zoals het moet, maar zoals het kan, door Alex Schonewille  van het Adviespunt Werk van Hoofdpijnnet

20:10 uur
Pauze (vragenformulier inleveren bij vrijwilligers Hoofdpijnnet)

20:30 uur
‘Hoofdpijn, ook onze kopzorg’ door Esther Visser, Vrijwilligerscoördinator van Hoofdpijnnet

20:50 uur
Vragen aan deskundigen bestaande uit neuroloog Willem Oerlemans, Alex Schonewille en Karin van Haperen (o.l.v. Esther Visser)

21:30 uur 
Afsluiting van de avond

Wanneer: Woensdag 12 september 2018
Waar: Auditorium 1, Meander medisch Centrum, Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort
Tijd: Van 19:30 uur tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
Aanmelden: Per e-mail bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl of via het aanmeldingsformulier op de website.

Graag vernemen we van u met hoeveel personen u komt. Indien u een specifieke vraag heeft dan kunt u deze vooraf aangeven. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Parkeren is op eigen gelegenheid en Kan in de parkeergarage tegen betaling.

Meer weten over andere activiteiten op de Dag van de Migraine?

Kijk dan op www.hoofdpijnnet.nl

Hoofdpijnnet en haar zusterorganisatie Migrainefonds zijn partners van de landelijke campagne ‘Maak van Migraine een hoofdzaak’. Deze campagne strijdt voor meer erkenning en begrip voor migraine als hersenziekte. Meer hierover is te vinden op: www.migraineiseenhoofdzaak.nl