lotgenoten werk hoofdpijn

13 maart 2022: Online ontmoeting ‘Hoofdpijn en werk’

Op maandag 13 maart om 19.00 uur is er een online ontmoeting met als thema ‘Hoofdpijn en werk’.

We zullen met een klein groepje (max. 7 personen + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen.

Datum en tijd

Maandag 13 maart van 19.00 tot 20.00 uur (met uitloop naar 20.15 uur). Zorg dat je om 18.45 uur klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via zoom@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. Na de meeting krijgen de deelnemers een verslagje toegestuurd en de hoofdpunten zullen binnenkort ook (anoniem) terug te lezen zijn voor leden onder ‘Slimme lijstjes’ in het ledenportaal.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.