13 mei: Informatiestand van Hoofdpijnnet (Doetinchem)

Benieuwd naar Hoofdpijnnet? Op zaterdag 13 mei is de vereniging aanwezig met een informatiestand in de Bibliotheek van Doetinchem.

Hoofdpijnnet is een patiëntenvereniging voor mensen met allerlei soorten ernstige hoofdpijn, waaronder migraine, clusterhoofdpijn en aangezichtspijn. Zij zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met ernstige hoofdpijn te verbeteren. De vereniging stelt zich daarnaast tot doel de kennis bij patiënten over hun aandoe­ning te vergroten. Een goed voorgelichte patiënt is mondig, en zal beter over de eigen aandoening kunnen praten met zijn of haar arts. Samen beslissen over de juiste behandeling wordt dan makkelijker.

Regiovrijwillligers Annelies Broersma en Jacqueline Scheer zijn namens Hoofdpijnnet aanwezig om je meer te vertellen over de vereniging.

Datum en plaats

Zaterdagmiddag 13 mei 2023 van 11.00-15.00 uur in Bibliotheek West-Achterhoek. De bibliotheek is gevestigd in ’t Brewinc, IJsselkade 13, 7001AN in Doetinchem.

Meer informatie

Aanmelden is niet nodig. Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Annelies Broersma (tel. 0317 35 78 75 / 06 200 42 098).