wandeling
,

13 oktober 2018: Wandeling omgeving Arnhem

Geen betere manier om het  hoofd leeg te maken dan een wandeling in de herfst! Meld je aan voor een NS-wandeling, georganiseerd door Annelies en Jacqueline, vrijwilligers van regio Gelderland.

Regiovertegenwoordigers Annelies en Jacqueline wandelen geregeld met elkaar en er wordt dan van alles besproken. Natuurlijk komt ‘ons hoofd’ ook vaak aan de orde. Heb je zin om een keer mee te lopen en en passant iets te vertellen of enkel te luisteren? Kom dan zaterdag 13 oktober naar Arnhem. Het is een afwisselend traject met onderweg gelegenheid om koffie te drinken. We verzamelen om 10.30 uur bij station Arnhem Centraal voor Stations Huiskamer (hier bevindt zich o.a. de NS-informatiebalie) en lopen dan het traject Arnhem Centraal – Arnhem Zuid. We gaan een wandeling doen van ongeveer 9 km en zijn dus circa 2,5 uur op pad.

Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar het is wel verstandig om vooraf even te bellen in verband met malaise met het hoofd of slechte weersomstandigheden. De telefoonnummers zijn:  06 1133 1043 (Jacqueline) of 06 2004 2098 (Annelies). We zien je graag op 13 oktober!