webinar comfortglazen
,

14 december 2020: Webinar ‘Lichtgevoeligheid en Comfort brillenglazen’

Maandag 14 december om 19.00 host Lonneke Scholten (beheerder  van de Hoofdpijnnet Facebookgroepen) samen met Martin Heemskerk van OLVS Optical een webinar over FL-41 Comfort brillenglazen. (Fel) licht kan een trigger voor hoofdpijn of migraineaanvallen zijn. Sommige mensen hebben zelfs hun zonnebril als beste vriend omdat ze zo gevoelig zijn voor licht.

De FL-41 glazen en ook nog een aantal andere comfortglazen filteren bepaalde frequenties uit het licht waardoor de spanning op de ogen en het hoofd kan afnemen Hierdoor blijft een volgende hoofdpijn- of migraineaanval wellicht uit. Lost het alles op? Nee. Kan het triggervermijdend werken? Ja. Wellicht is het iets voor jou.

Lonneke zal tijdens deze meeting een korte introductie houden en daarna zal Martin vertellen wat comfortglazen precies zijn, welke soorten er zijn, wat ze doen en hoe het eventueel kan helpen meer te ontspannen. Tot slot is er nog ruimte voor vragen.

Ben je lid van Hoofdpijnnet?
Dan maak je tijdens deze meeting ook nog eens kans om een standaard bril met FL-41 glazen te winnen! Wat je hiervoor moet doen laten we je weten op de avond zelf.

Nog geen lid maar wel kans maken op de bril?
Dan kun je via onderstaande link lid worden om Hoofdpijnnet te steunen en 4x per jaar het blad Hoofdzaken te ontvangen met fijne artikelen en informatie. Tevens profiteer je dan nog net van onze eindejaarsactie. Dat kan hier.

LET OP:
– Het webinar veloopt via Zoom. Het is het handigst om mee te doen via je laptop, maar je kunt ook deelnemen via tablet of telefoon.
– We zullen het webinar opnemen en later online zetten zodat het ook teruggekeken kan worden. Je bent daarom vrij om te kiezen of je met of zonder videobeeld aanwezig bent. Mocht je niet in beeld willen komen, laat je video dan uit.
– We beginnen stipt om 19.00 en de inloop is vanaf 18.45. Je hoeft je niet aan te melden maar kunt gewoon inloggen met deze gegevens:

https://zoom.us/j/95093387828?pwd=MlZtc3IxSDNvai9lNWg2WHg0SktOZz09

Meeting ID: 950 9338 7828
Passcode: 870645