online meeting onbegrip
,

14 juli 2020: Online meeting ‘Migraine/hoofdpijn en (on)begrip van je omgeving’

Er staat weer een nieuwe online meeting op het programma! Op dinsdag 14 juli is er een online meeting met als thema ‘Migraine/hoofdpijn en (on)begrip van je omgeving. Hoe ga je hier mee om?’

We zullen hier met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) over discussiëren, tips uitwisselen en lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing, want die is er niet.

Datum en tijd:

Dinsdag 14 juli van 19.00 tot 20.00 (met uitloop naar 20.15). Zorg dat je om 18.45 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot dinsdagochtend 14 juli. Stuur daarvoor een mail naar LonnekeScholten@hoofdpijnnet.nl en zet erbij op welke datum je mee wilt doen. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen.

Bij meer dan 7 aanmeldingen zal er worden geloot. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op dinsdag 14 juli. Je ontvangt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan eerst even!)

Meld je alleen aan wanneer je ook daadwerkelijk beschikbaar bent op dinsdag 14 juli van 19.00 tot 20.00 .

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Dit onderwerp zal vaker terugkomen en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek plaatsen.