online meeting migraine en ouderschap
,

16 december 2020: Online meeting ‘Migraine en ouderschap’

Er staat weer een nieuwe meeting op het programma! Deze keer is het thema ‘Migraine en ouderschap’. Tijdens deze meeting zullen we het hebben over hoe je hoofdpijn/migraine combineert met het ouderschap en waar je tegenaan loopt. En welke twijfels je wellicht hebt als je nog geen kinderen hebt, maar wel een kinderwens en heel veel hoofdpijn/migraine. We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren, tips uitwisselen en  lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant en klare oplossing, want die is er niet.

Wanneer?
Woensdagavond 16 december van 19.00 tot 20.00 (met uitloop naar 20.15). Zorg dat je om 18.45 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen. Aanmelden kan tot de avond van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar LonnekeScholten@hoofdpijnnet.nl en zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen (omdat er meerdere evenementen zijn)

Bij meer dan 7 aanmeldingen zullen we de namen door een loting gooien. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op de dag zelf. Je krijgt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even!)

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek in de Facebookgroepen plaatsen.