wandeling lunteren

17 december 2022: Winterwandeling omgeving Lunteren (Gelderland)

Ook in de wintermaanden kan er gewandeld worden! Meld je aan voor een wandeling in de omgeving van Lunteren, georganiseerd door Annelies en Jacqueline, vrijwilligers van regio Gelderland.


Regiovertegenwoordigers Annelies en Jacqueline wandelen geregeld met elkaar en er wordt dan van alles besproken. Natuurlijk komt ‘het hoofd’ ook vaak aan de orde. Heb je zin om een keer mee te lopen en en passant iets te vertellen of enkel te luisteren? Kom dan zaterdag 17 december naar Lunteren. De wandeling start vanaf station Lunteren met onderweg gelegenheid om koffie te drinken. Het is een deel van het Meulunterenpad (Klompenpad), het grootste deel van de paden gaat door de mooie bossen daar.

Tijd en plaats

We verzamelen rond 10.35 uur bij station Lunteren. De treinen vanuit richting Ede-Wageningen en Amersfoort arriveren rond die tijd in Lunteren. De wandeling is ongeveer 8 km en zijn dus circa 2,5 uur op pad. Het is fijn als je van te voren even kenbaar maakt wanneer je van plan bent om mee te wandelen. Dat kan via een appje of een belletje. Onze telefoonnummers zijn: 06 1133 1043 (Jacqueline) of 06 2004 2098 (Annelies). We zien je graag op 17 december!

Foto: De oude kerk van Lunteren en de directe omgeving. CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=716233