kinderenwaaienom
,

17 maart 2018: Themabijeenkomst met Mariëtte Baarda over een leven met ernstige hoofdpijn (Utrecht)

Tijdens deze ochtend staat centraal het persoonlijke relaas van Mariëtte Baarda, schrijfster van het boek ‘Kinderen waaien om’. Van kinds af aan heeft zij migraine en in haar boek beschrijft zij nauwkeurig hoe dit haar leven en carrière heeft bepaald.

Mariëtte leest passages voor uit haar boek en geeft zo een inkijk in een avontuurlijke tocht langs bizarre genezers en therapieën. Ze komt erachter dat een confrontatie met je ziekte ook altijd een confrontatie met jezelf is. Iedere dag is weer een gevecht om te overleven, een zoektocht naar een goede balans tussen familie, sociaal leven en werk.

Het programma geeft alle ruimte om naar aanleiding van het verhaal van Mariëtte Baarda met elkaar ervaringen uit te wisselen over de kwaliteit van leven met een chronische ziekte. Vrijwilligers van Hoofdpijnnet zijn aanwezig om extra ondersteuning te bieden.

Graag nodigen we iedereen met migraine of een andere ernstige hoofdpijnvorm, je partner, een vriend(in) of andere geïnteresseerde van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

Programma

11.00 – 11.15 ontvangst met koffie en thee

11.15 – 11.30 opening van de bijeenkomst door vrijwilligerscoördinator Esther Visser

11.30 – 13.00 ervaringsverhaal Mariëtte Baarda inclusief gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen

De bijeenkomst wordt gehouden in de Collegezaal van de Centrale Bibliotheek Utrecht (3e verdieping), Oudegracht 167, 3511 AL UTRECHT

Deze locatie is met openbaar vervoer en auto goed bereikbaar.

Aanmelden kan via dit formulier. Geef ook aan met hoeveel personen je wilt komen.

Leden van Hoofdpijnnet kunnen gratis deelnemen aan deze bijeenkomst, niet-leden en introducees betalen € 5,00 per persoon. Dit kan ter plekke betaald worden.