hoofdpijn leefstijl online meeting

18 juni 2022: Online lotgenotenmeeting ‘Ernstige hoofdpijn en leefstijl’

Als je ernstige hoofdpijn hebt, dan is de juiste medische behandeling heel belangrijk. Maar dat wil niet zeggen dat je zelf niets kunt doen. Het kan heel nuttig zijn ook je leefstijl eens te bekijken. Kun je misschien door bepaalde aanpassingen te doen de hoofdpijn draaglijker maken? Denk bijvoorbeeld aan voeding, beweging en omgaan met stress. Wat is jouw ervaring hiermee en welke tips zou je anderen meegeven?

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen.

Datum en tijd
Zaterdag 18 juni van 10.15-11.15 uur (met uitloop naar 11.30 uur). Zorg dat je om 10.00 uur klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. Na de meeting krijgen de deelnemers een verslagje toegestuurd en de hoofdpunten zullen binnenkort ook (anoniem) terug te lezen zijn voor leden onder ‘Slimme lijstjes’ in het ledenportaal.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.