Clusterdagen webinar wandeling
,

19 en 20 maart: Clusterdagen: Wandelingen en Webinar

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart schenkt Hoofdpijnnet aandacht aan clusterhoofdpijn, een relatief zeldzame, maar buitengewoon hevige vorm van hoofdpijn. Op zaterdag 19 maart is er een webinar over de laatste medische ontwikkelingen en het leren leven met clusterhoofdpijn. Sprekers zijn neuroloog Mariëlle Padberg en arbeidscoach Alex Schonewille. Zondag zijn er verspreid door het land diverse wandelingen om aan deel te nemen. Zowel leden van Hoofdpijnnet als niet-leden zijn welkom.

Zaterdag 19 maart: Webinar van 10.30-12.00 uur

Dit webinar is bedoeld voor mensen met clusterhoofdpijn en hun naasten. Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het laatste nieuws over GON-blokkades, lopende studies en toekomstige ontwikkelingen.
  • Het leren omgaan met deze aandoening en welke specialismen daarbij kunnen helpen.
  • Hoofdpijn in relatie tot werk & studie.

De twee sprekers zijn Mariëlle Padberg, neuroloog met aandachtsgebied hoofdpijn in het Martini Ziekenhuis in Groningen, en Alex Schonewille van het Adviespunt Werk van Hoofdpijnnet, tevens reïntegratiecoach.

Zondag 20 maart: Wandelingen vanaf 13.00 uur

Op zes plaatsen in het land is het mogelijk aan te sluiten bij een wandeling, georganiseerd door vrijwilligers van Hoofdpijnnet in samenwerking met Tacsweb en stichting Beat the Beast. Er wordt in een rustig tempo gewandeld. Iedere wandeling begint om 13.00 uur. De afstand is 3 à 5 km. Aansluitend aan de wandeling is er ruimte om met elkaar na te praten. Iedereen met ernstige hoofdpijnklachten, en ook partners, familie en vrienden, zijn van harte welkom.

De startlocaties zijn:

  • Utrecht: Restaurant ’t Berghuis, Veenseweg 28, 3958 ET Amerongen
  • Gelderland: Van der Valk Hotel Harderwijk, Leuvenumseweg 7, 3847 LA Harderwijk
  • Noord-Brabant: Paviljoen de Kriekeput, Schaijkseweg 3a, 5373 KL Herpen
  • Drenthe: Parkeerplaats bij Ten Oeverstraat 13, Zeyerveen Assen
  • Groningen: Centrum Groningen, De Grote Markt, trappen van de ABN Amro-bank, Groningen
  • Zuid-Holland: Station Dordrecht, Stationsplein 1, 3311 JV Dordrecht

Aanmelden

Je kun je voor het webinar en/of een wandeling aanmelden via dit formulier. Deelnemers aan het webinar ontvangen daarna een link om in te loggen. Wanneer je meedoet met één van de wandelingen, krijg je de routebeschrijving naar het startpunt van de wandeling toegestuurd.

Maak gebruik van onze ledenactie!

Na deelname ontvangen leden de nieuwe patiëntenfolder over clusterhoofdpijn, geschreven door neuroloog Rolf Fronczek i.s.m. Hoofdpijnnet. Nog geen lid? Meld je nu aan, dan ontvang je deze folder en een boek naar keuze als welkomstgeschenk.