bijeenkomst ernstige hoofdpijn den dungen
,

19 februari 2020: Bijeenkomst ‘Hoe word je weer manager van je hoofdpijn?’ (Den Dungen, NB)

‘Leer er maar mee leven’ is een boodschap die niemand met ernstige hoofdpijn wil horen. Jammer genoeg vinden zorgverleners niet altijd een verklaring voor de hoofdpijn en voelt het alsof je wordt ‘weggestuurd’. Maar hoe leer je leven met ernstige pijn die ook chronisch kan worden?

Op 19 februari 2020 organiseert de Bibliotheek in Den Dungen in samenwerking met Hoofdpijnnet een themabijeenkomst met als centraal thema: ‘Hoe word je weer manager van je hoofdpijn’. Oftewel, hoe geef je in je eigen tempo op je eigen manier invulling aan de boodschap ‘leer er maar mee leven’? Er is meer mogelijk dan je denkt!

Naast een aantal ervaringsverhalen van mensen met ernstige hoofdpijn zal tijdens de korte workshop Positieve Gezondheid, o.l.v. Esther van der Tak, vrijwilliger van Hoofdpijnnet, worden gekeken naar de mogelijkheid hoe je zelf goed inzicht kunt krijgen in jouw kwaliteit van leven. Waar loop je tegenaan en hoe ga je hiermee om? Wat kunnen anderen leren van jouw verhaal en vice versa.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in ernstige hoofdpijnklachten en er in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgt. Niet alleen mensen met ernstige hoofdpijnklachten, maar ook hun gezin, familie, vrienden en bekenden zijn welkom.

Programma
18.45- 19.05 uur: Ontvangst en opening
19.05- 19.40 uur: Ervaringsverhalen
19.40- 20.00 uur: Pauze
20.00- 20.45 uur: Workshop Positieve Gezondheid
20.45- 21.00 uur: Vragen en afsluiting avond

Locatie
Bibliotheek Den Dungen, Litserstraat 2, Den Dungen (Noord-Brabant).

Kosten
Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie
Aanmelden is niet nodig. Zie Facebook/biebdendungen. Of mail voor meer informatie naar activiteiten_bieb@outlook.com.  Indien je een specifieke vraag hebt dan kun je deze vooraf doorgeven via mail.