indiase hoofdpijnmassage
,

19 september 2018: Workshop Indiase Hoofdmassage (Amersfoort)

Houd het vakantiegevoel nog even vast en krijg meer grip op je ernstige hoofdpijn. 

Op 19 september verzorgt Hoofdpijnnet in samenwerking met De Hoofdzuster* een workshop ‘Indiase Hoofdmassage” ook wel Champissage  genoemd.  Champissage is een zachte, vriendelijke hoofd-, nek- en schoudermassage afkomstig uit India.

De massage geeft ontspanning aan hoofd, nek en schouders. Omdat er niet hard geduwd of getrokken wordt aan spieren en pezen, is deze massagetechniek voor veel mensen heel toegankelijk. De massage is daarmee ook erg geschikt voor mensen met ernstige hoofdpijn.

De massage wordt zittend  en over de kleding heen gegeven. Er worden geen oliën of crèmes gebruikt. Op deze avond kun je zelf met je partner of een ander oefenen. De Hoofdzuster zal je daarbij terzijde staan. Hou er rekening mee dat je haar na de massage door de war kan zitten? Misschien handig om een kam/borstel mee te nemen.

De avond is bedoeld voor iedereen met een ernstige vorm van hoofdpijn. Partners en / of vriend(in) zijn ook welkom. Meld je op tijd aan in verband met een beperkt aantal plaatsen. Naast de massageworkshop is er gelegenheid voor het delen van je ervaringen met de andere aanwezigen.

Programma

19.00 inloop en ontvangst door Hoofdpijnnet met koffie en thee

19.15 welkom door Esther Visser, vrijwilligerscoördinator Hoofdpijnnet

19.30 Workshop Indiase Hoofdpijnmassage door De Hoofdzuster*

20.15 Pauze

20.30 vervolg Workshop Indiase Hoofdpijnmassage en gelegenheid tot delen van ervaringen

21.30 afsluiting door Hoofdpijnnet

Locatie: Zalencentrum Amershof, Snouckaertlaan 11, 3811 MA te Amersfoort (www.amershof.nl.)

Aanmelden: Mail naar bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl. o.v.v. Massage 19 september Amersfoort. Of meld je aan via dit formulier. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen. En let op: vol = vol!

Kosten: Gratis voor leden van Hoofdpijnnet. Niet-leden en introducees betalen € 5,00 per persoon. Dit kan ter plekke betaald worden.

* De Hoofdzuster is een praktijk voor hoofdpijn en hoofdpijn gerelateerde aandoeningen in Doorn en Soest. Voor meer informatie, zie www.dehoofdzuster.nl