Ravenstein wandeling

2 juli 2022: Wandeling omgeving Ravenstein (gemeente Oss, NB)

Geen betere manier om het hoofd leeg te maken dan een wandeling in de zomer! Meld je aan voor een wandeling in de omgeving rond Ravenstein (gemeente Oss, Noord-Brabant), georganiseerd door Annelies en Jacqueline, vrijwilligers van regio Gelderland. Wandel ook mee!

Regiovrijwilligers Annelies en Jacqueline wandelen geregeld met elkaar en er wordt dan van alles besproken. Natuurlijk komt ‘ons hoofd’ ook vaak aan de orde. Heb je zin om een keer mee te lopen en en passant iets te vertellen of enkel te luisteren? Kom dan zaterdag 2 juli naar Ravenstein. Het is een wandeling in de directe omgeving van Ravenstein met onderweg gelegenheid om koffie te drinken. De wandeling voert ons eerst door het dorpje Deursen-Dennenburg, het laatste gedeelte lopen we in de uiterwaarden van de Maas.

Aanmelden

Aanmelden kan rechtstreeks bij Annelies (anneliesbr@hotmail.com / 06 2004 2098) en Jacqueline (06 1133 1043). We verzamelen om 10.35 uur bij station Ravenstein op spoor 1. (De trein vanaf Arnhem arriveert om 10.34 in Ravenstein). We gaan een wandeling doen van ongeveer 8 km en zijn dus circa 2,5 uur op pad.

Het is verstandig om vooraf even te bellen of te appen in verband met malaise met het hoofd of slechte weersomstandigheden. We zien je graag op 2 juli!

(Afbeelding: Ben Bender, CC BY-SA 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0, via Wikimedia Commons)