lotgenoten werk hoofdpijn

9 maart 2022: Online lotgenotenmeeting ‘Ernstige hoofdpijn en werk’

Op woensdag 9 maart om 19.00 uur is er weer een online lotgenotenmeeting. Deze keer is het thema ‘Ernstige hoofdpijn en werk’. Tijdens deze meeting zullen we het met lotgenoten onder elkaar hebben over waar je tegenaan loopt wanneer je vanwege je hoofdpijn eigenlijk niet meer kunt werken, niet meer kunt doen wat je deed of andere dingen waar je tegenaan loopt op je werk, en wat je eventueel nog wél kunt doen.

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen.

Datum en tijd
Woensdag 9 maart van 19.00 tot 20.00 uur (met uitloop naar 20.15 uur). Zorg dat je om 18.45 uur klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. Na de meeting krijgen de deelnemers een verslagje toegestuurd en de hoofdpunten zullen binnenkort ook (anoniem) terug te lezen zijn voor leden onder ‘Slimme lijstjes’ in het ledenportaal.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.