nieuwe brochures

2 nieuwe brochures: De impact van migraine en Migraine & werk

Hoofdpijnnet heeft twee nieuwe brochures voor leden: ‘De impact van migraine’ en ‘Migraine en werk’. Beide brochures staan vol met handige tips voor wie regelmatig met migraine te maken heeft.

In de brochure ‘De impact van migraine’ gaan we in op hoe ernstige migraine je in het dagelijks leven in de weg kan staan. Als je migraineaanvallen elkaar steeds sneller opvolgen, hoe ga je daar dan mee om? We bieden je tips en handvatten om de migraine zo goed mogelijk het hoofd te bieden en – ondanks de migraine – toch een fijn leven te hebben. Je vindt deze brochure in het ledenportaal van Hoofdpijnnet.

In de brochure ‘Migraine en werk’ belichten we uitgebreid het onderwerp werk. Hoe blijf je ondanks je (ernstige) migraine toch met plezier aan het werk? Welke mogelijkheden zijn er?  Hoe ga je het gesprek aan met je werkgever? Vanuit de ervaring van ons Adviespunt Werk delen we tips en handvatten om – ondanks migraine –  zo prettig mogelijk aan het werk te blijven. Je vindt deze brochure hier in het ledenportaal van Hoofdpijnnet.