online meeting lotgenoten
,

20 januari 2021: Online meeting (zonder thema)

Op woensdagochtend 20 januari is er weer een nieuwe online meeting! Tijdens deze meeting volgen we geen specifiek thema. We zullen kijken met degenen die meedoen waar op dat moment behoefte aan is om het over te hebben. Gewoon even kletsen met mensen die je begrijpen is vaak al heel prettig.  

We zullen hier met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) over discussiëren, tips uitwisselen, lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant en klare oplossing voor problemen, want die is er niet.

WANNEER?
Woensdag 20 januari van 10.15 tot 11.15 (met uitloop naar 11.30). Zorg dat je om 10.00 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.
Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot de avond van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download. Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. We zullen na de meeting een (anoniem) verslag van de meeting online plaatsen.