online meeting hoofdpijn
,

20 juli 2021: Online meeting (zonder thema)

Op dinsdag 20 juli om 13.30 uur is er weer een online meeting. Tijdens deze meeting volgen we geen specifiek thema. We zullen kijken met degenen die meedoen waar op dat moment behoefte aan is om het over te hebben. Gewoon even kletsen met mensen die je begrijpen is vaak al heel prettig. 

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing voor problemen, want die is er niet.

Datum en tijd
Dinsdag 20 juli van 13.30 tot 14.30 (met uitloop naar 14.45). Zorg dat je om 13.15 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.
Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. We zullen na de meeting een (anoniem) verslag van de meeting online plaatsen.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.