leven met hoofdpijn bijeenkomst
,

20 juni: Themabijeenkomst Leven met hoofdpijn (Sassenheim/Warmond)

‘Leer er maar mee leven’ is een boodschap die niemand wil horen, dus ook niet wanneer je ernstige hoofdpijn hebt. Jammer genoeg vinden zorgverleners niet altijd een verklaring voor de hoofdpijn en dan kan het voelen alsof je wordt ‘weggestuurd’. Hoe leer je dan te leven met deze pijn die ook chronisch kan worden?

Op 20 juni is er in Sassenheim/Warmond (Zuid-Holland) een themabijeenkomst speciaal over kwaliteit van leven met ernstige hoofdpijn. Centraal op deze avond staat: ‘hoe word je (weer) manager van je leven mét hoofdpijn’. En er is meer mogelijk dan je misschien wel denkt.

Tijdens deze avond zal Sjoerd Mertens, fysiotherapeut met bijzondere interesse in hoofdpijn, zijn ervaringen, visie en expertise inzetten om samen met ons een stap te zetten. Dit onder het motto: beter kleine stappen zetten met minimale inspanning en focus op een doel, dan grote stappen zetten zonder er echt bij stil te staan.
In de pauze en aan het eind van de avond is er voldoende ruimte om met anderen ervaringen uit te wisselen en is er gelegenheid tot overleg met de vrijwilligers van Hoofdpijnnet die ondersteuning kunnen bieden.

Programma: (óók voor familie en vrienden)
• 18.45 – 19.00 uur: ontvangst met koffie en thee.
• 19.00 – 19.30 uur: opening van de avond door Esther Visser, vrijwilligerscoördinator Hoofdpijnnet. (incl. Positieve Gezondheid ‘opdracht’)
• 19.30 – 20.00 uur: Wil je ook weer de manager over je hoofdpijn zijn? Door Sjoerd Mertens, fysiotherapeut
• 20.00- 20.15 uur: Pauze
• 20.15- 21:00 uur: Gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen en te overleggen met Sjoerd en de vrijwilligers van Hoofdpijnnet
• 21.00 uur Afsluiting door Hoofdpijnnet

Gegevens:
• Datum – 20 juni 2018
• Locatie – Sport- en recreatiecomplex Wasbeek van Alkemadelaan 12, 2171 DH Sassenheim. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie aanwezig.
• Kosten – Gratis voor leden van Hoofdpijnnet. Niet-leden en introducees betalen € 5,00 per persoon. Dit kan ter plekke betaald worden.
• Aanmelden – meld je aan via dit formulier of stuur een mail naar bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl onder vermelding van 20 juni Sassenheim’, je naam, of je lid bent en met hoeveel personen je wilt komen.

Sjoerd Mertens is eigenaar en oprichter van PhysioCare. Hij is werkzaam in de fysiotherapie praktijk in Rotterdam. Zijn specialisme als fysiotherapeut is gericht op het behandelen van chronische hoofdpijnklachten als migraine en spanningshoofdpijn. Zijn behandelingen richten zich op zowel de fysieke aspecten van het lichaam als ook de psychologische kant.