Online Meeting Zonder Thema
,

21 november 2020: Online meeting zonder thema

Er staat weer een nieuwe meeting op het programma! Er is deze keer geen specifiek thema. We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren, tips uitwisselen en  lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant en klare oplossing, want die is er niet.

Wanneer?
Zaterdag 21 november van 10.15 tot 11.15 (met uitloop naar 11.30). Zorg dat je om 10.00 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen. Aanmelden kan tot de avond van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar mij via LonnekeScholten@hoofdpijnnet.nl en zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen (omdat er meerdere evenementen zijn)

Bij meer dan 7 aanmeldingen zullen we de namen door een loting gooien. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op de dag zelf. Je krijgt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even!)

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek in de facebookgroepen plaatsen. Nog vragen? Dan hoor ik het graag!

Wie weet tot dan!

Lonneke