Online meeting Migraine en Werk
,

21 september 2020: Online meeting over migraine en werk

Online Meeting Migraine en WerkEr staat weer een nieuwe online meeting op het programma! Op maandag 21 september van 10.15 tot 11.15 uur, deze keer over migraine en werk. We komen gewoon laagdrempelig bij elkaar en kijken op dat moment waar behoefte aan is.

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren, tips uitwisselen en lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing, want die is er niet.

Datum en tijd:

Maandag 21 september van 10.15 tot 11.15 uur (met uitloop tot 11.30 uur). Zorg dat je om 10.10 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot maandagochtend 21 september. Stuur daarvoor een mail naar lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen. Bij te weinig animo zullen we deze meeting samenvoegen met de meeting die hiervoor plaatsvindt.

Bij meer dan 7 aanmeldingen zal er worden geloot. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op maandagochtend 21 september. Je ontvangt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan eerst even!)

Meld je alleen aan wanneer je ook daadwerkelijk beschikbaar bent op 21 september van 10.15 tot 11.15.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Dit onderwerp zal vaker terugkomen en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek plaatsen.