,

24 april 2021: Webinar ‘Een andere kijk op pijn’

Op zaterdag 24 april organiseert de Werkgroep Aangezichtspijn van Hoofdpijnnet een webinar met de titel ‘Een andere kijk op pijn’. Het webinar is geschikt voor iedereen met ernstige hoofdpijnklachten. Het webinar is gratis.  Meld je snel aan! 

Er zijn twee sprekers die het tot hun missie zien om mensen pijnvrij te krijgen en te houden. Fysiotherapeut Siebe Bosman is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met chronische pijn. Hij zal onder meer iets vertellen over multidisciplinaire pijnbehandeling. Siebe: “Voorheen dachten we dat pijn altijd betekent dat je ook schade hebt. Als je pijn hebt dan is er iets kapot en moet je dat laten repareren, genezen of er een pilletje in doen. Nu weten we dat er veel meer van invloed is op die pijn en dat we al die factoren mee moeten nemen, omdat ze zo met elkaar verweven zijn en elkaar in stand kunnen houden.” Hij noemt het een puzzel om te ontdekken welke factoren er bij de patiënt meespelen en hoe je daar grip op kunt krijgen.

Louis Zantema, medeoprichter van het Friese bedrijf Reducept, gaat in op de heilzame werking van virtual reality-concepten (waarover we eerder in Hoofdzaken hebben geschreven).

Datum en tijd
Het webinar is op zaterdag 24 april vanaf 10.00 uur via Zoom* te volgen en biedt een gevarieerd programma van ongeveer 1,5 uur. Het is een interactief webinar, er is dus ook ruimte om vragen te stellen. Interesse? Stuur dan een mail naar info@hoofdpijnnet.nl. In de loop van de week zul je dan de link ontvangen waarmee je kunt inloggen.

Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download. De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.