online meeting weer
,

24 juni 2020: Online meeting ‘Migraine/hoofdpijn en het wisselvallige weer’

Er staat weer een nieuwe online meeting op het programma! Op woensdag 24 juni is er een online meeting met als thema ‘Migraine/hoofdpijn en het veranderende weer (hitte/storm/kou). Hoe ga je hier mee om?’

We zullen hier met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) over discussiëren, tips uitwisselen en lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing, want die is er niet.

Datum en tijd:

Woensdag 24 juni van 10.15 tot 11.15 (met uitloop naar 11.30) Zorg dat je om 10.00 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot dinsdagochtend 23 juni. Stuur daarvoor een mail naar LonnekeScholten@hoofdpijnnet.nl. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen.

Bij meer dan 7 aanmeldingen zal er worden geloot. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op dinsdag 23 juni. Je ontvangt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan eerst even!)

Meld je alleen aan wanneer je ook daadwerkelijk beschikbaar bent op woensdag 24 juni tussen 10.15 en 11.15.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Dit onderwerp zal vaker terugkomen en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek plaatsen.