,

25 februari 2022: Online lotgenotenmeeting ‘Ernstige hoofdpijn, wat nu?’

Op vrijdag 25 februari om 10.15 uur is er weer een online lotgenotenmeeting. Deze keer is het thema ‘Ernstige hoofdpijn, wat nu?’. Deze meeting is speciaal voor mensen die nog niet lang last hebben van ernstige hoofdpijn of pas kort geleden een diagnose hebben gekregen. Je zit dan vaak met veel vragen. Wat heb ik nu precies? Welke medicatie of therapieën zijn er? Bij wie kan ik terecht voor hulp? Tijdens deze meeting ontmoet je mensen die net als jij nog heel erg aan het zoeken zijn en delen we tips en tricks met elkaar. Gehoord en begrepen worden is al heel erg fijn!

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen.

Datum en tijd
Vrijdag 25 februari van 10.15-11.15 uur (met uitloop naar 11.30). Zorg dat je om 10.00 uur klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. Na de meeting krijgen de deelnemers een verslagje toegestuurd en de hoofdpunten zullen binnenkort ook (anoniem) terug te lezen zijn voor leden onder ‘Slimme lijstjes’ in het ledenportaal.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.