wandeling bij lent
,

25 juli 2019: Wandeling bij Lent (Nijmegen)

Update: Deze activiteit gaat helaas niet door vanwege de hitte.

Geen betere manier om het hoofd leeg te maken dan een wandeling in de zomer! Meld je aan voor een wandeling in de omgeving van Lent, georganiseerd door Annelies en Jacqueline, vrijwilligers van regio Gelderland.

Regiovertegenwoordigers Annelies en Jacqueline wandelen geregeld met elkaar en er wordt dan van alles besproken. Natuurlijk komt ‘ons hoofd’ ook vaak aan de orde. Heb je zin om een keer mee te lopen en en passant iets te vertellen of enkel te luisteren? Kom dan donderdag 25 juli naar Lent bij Nijmegen.

Het is een wandeling in de directe omgeving van Nijmegen met onderweg gelegenheid om koffie te drinken. We verzamelen om 11.00 uur bij station Nijmegen-Lent. Dit station ligt aan de Griftdijk Noord, nr. 42. We gaan een wandeling doen van ongeveer 9 km en zijn dus circa 3 uur op pad. Overigens kan er desgewenst een stukje afgesneden worden van de wandeling; dit in overleg.

Het is verstandig om vooraf even te bellen in verband met malaise met het hoofd of slechte (wellicht te warm!) weersomstandigheden. Bellen kan naar 06 2004 2098 (Annelies). We zien je graag op 25 juli!