online meeting
,

25 maart 2021: Online meeting zonder thema

Op donderdagavond 25 maart is er weer een online meeting, Tijdens deze meeting volgen we geen specifiek thema. We zullen kijken met degenen die meedoen waar op dat moment behoefte aan is om het over te hebben. Gewoon even kletsen met mensen die je begrijpen is vaak al heel prettig.  

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren, tips uitwisselen en lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing voor problemen, want die is er niet.

Datum en tijd
Donderdag 25 maart van 19.00 tot 20.00 (met uitloop naar 20.15). Zorg dat je om 18.45 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen.
Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download. Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Mocht je er niet bij kunnen zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. We zullen na de meeting een (anoniem) verslag van de meeting online plaatsen.