cwz-hoofdpijnnet
,

26 november 2018: Themabijeenkomst Migraine (Nijmegen)

Op 26 november a.s. vindt in Nijmegen een themabijeenkomst plaats met als thema over ‘Migraine, de behandelmogelijkheden en medicatie’. Deze avond zal mevrouw J. Poelen, neuroloog van de hoofdpijnpoli van het CWZ, aanwezig zijn. Zij verzorgt geen presentatie, maar zal vragen van de aanwezigen beantwoorden. Dit kunnen vragen zijn over de ziekte migraine, over de behandelmogelijkheden van de neuroloog, medicatie en andere zorggerelateerde vraagstukken.

Het eerste uur zal ze vragen van deelnemers beantwoorden, het tweede uur is er ruimte voor het uitwisselen van andere informatie en het delen van ervaringen met migraine. Wij nodigen je daarom uit om aan te schuiven voor deze avond op:

Datum:
26 november 2018
Tijd:
19.30-21.30 uur
Locatie:
Wijkplaats BUUR, Nijmegen. Let op: ingang en parkeergelegenheid is tegenover speeltuin Brakkefort: Kanunnik Mijllinckstraat 72 Nijmegen.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden per mail via: bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl of gebruik maken van het aanmeldformulier. Graag vernemen we met hoeveel personen je komt. Indien je specifieke vragen hebt die je graag beantwoord zou willen krijgen dan kun je deze vooraf doorgeven per mail via bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

De initiatiefnemers namens Hoofdpijnnet zijn Ina Hoek en Mai Eijkmans. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Annuleren kan op de dag zelf tot 19.00 uur bij Mai Eijkmans, telefoon: 06-26812453. Noteer ook alvast de volgende bijeenkomst in je agenda: deze vindt plaats op 11 maart 2019. Ken je nog andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn? Stuur deze informatie gerust door!