bijeenkomst leven en werken met migraine vlietland
,

27 maart 2019: Bijeenkomst ‘Leven en werken met migraine’ (Schiedam)

Heb je vaak migraine en wil je weten hoe je hiermee kunt omgaan in je dagelijks leven en op je werk? Bezoek dan op woensdag 27 maart de informatieavond ‘Leven en werken met migraine’ op onze Schiedamse locatie Franciscus Vlietland. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Hoofdpijnnet en is bedoeld voor mensen met migraine, hun naasten en andere belangstellenden. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis.

Programma

19.00 uur:
Ontvangst met koffie en thee.
19.30 uur:
Richard Posthuma, ervaringsdeskundige Hoofdpijnnet vertelt meer over de activiteiten en initiatieven van Hoofdpijnnet. Wat kan de vereniging voor jou en je omgeving betekenen?
19.40 uur:
Neuroloog Franka Claes vertelt over de behandeling en de ontwikkelingen rondom migraine en medicatie.
20.00 uur:
Psychosomatisch fysiotherapeut Paramedisch Centrum Schiedam Abbas Jafri vertelt over balans tussen spanning en ontspanning bij migraine.
20.20 uur:
Alex Schonewille van het Adviespunt Werk Hoofdpijnnet, neemt je mee in de wereld van migraine en werk. Wat zijn de mogelijkheden om migraine en werk te combineren en hoe krijg je dit geregeld? Hoe hou je het contact met je werkgever goed en welke handige tips en tools zijn er voorhanden?
20:45 uur:
Pauze & vragen voor het Deskundigenpanel inleveren bij de informatietafel van Hoofdpijnnet.
21.00 uur:
Deskundigenpanel met sprekers van de avond (onder leiding van Richard Posthuma).

Heb je een specifieke vraag? Geef deze dan bij je aanmelding door. Je kunt je vraag ook in de pauze inleveren bij de vrijwilligers van Hoofdpijnnet.

Tentoonstelling ‘Twee gezichten’

Van maandag 25 maart tot en met vrijdag 29 maart kun je in de Centrale Hal van het ziekenhuis de tentoonstelling ‘Twee gezichten’ bezoeken. De tentoonstelling maakt deel uit van de landelijke campagne ‘Maak van migraine een Hoofdzaak’.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich tot en zondag 24 maart aanmelden door een e-mail te sturen naar psb@franciscus.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u komt.

Praktische informatie

Locatie: Franciscus Vlietland, Vlietlandplein 2 in Schiedam. De bijeenkomst vindt plaats in het Nolet Auditorium op de vierde verdieping.
Datum: Woensdag 27 maart 2019
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.
Kosten: Deelname is gratis