bijeenkomst positieve gezondheid
,

27 mei 2019: Bijeenkomst ‘Positieve gezondheid en migraine’ (Nijmegen)

Hoe gezond voel jij je? Ben jij per definitie niet gezond omdat je migraine hebt? Of kun je je ook gezond voelen met de ziekte migraine? Kom naar deze themabijeenkomst in Nijmegen en praat mee! 

Als migrainepatiënt kom je bij de huisarts, de neuroloog, wellicht nog bij een psycholoog, fysiotherapeut en anderen. Welke ervaringen heb jij met die professionals? Zien zij enkel jouw aandoening: migraine? Migraine heeft invloed op alle aspecten van het leven (werk, sociale relaties etc.). Is hier binnen de zorg momenteel voldoende aandacht voor? Waarop richt de behandeling zich? Enkel op het verminderen van migraineklachten of is er ook ruimte voor een bredere kijk: hoe richt je je leven zo bevredigend mogelijk in? Wie heeft de regie over jouw behandeling? Wat heb jij eigenlijk nodig van de professionals?

De visie op gezondheid is aan het veranderen. Dit betekent iets voor jou als patiënt, maar ook voor de professionals waar je mee te maken krijgt. Daarom lijkt het ons tijd om vanavond met deze vragen aan de slag gaan. Jullie ervaringen zijn belangrijk om deze verandering mee vorm te geven. Deze avond zal ook Janneke Poelen, neuroloog van de hoofdpijnpoli van het CWZ aanwezig zijn.

Deze avond combineren we het thema met het delen van ervaringen. Wij nodigen je uit om aan te schuiven voor deze avond op:

Datum:
27 mei 2019
Tijd:
19.30-21.30 uur
Locatie:
Wijkplaats BUUR, Nijmegen. Let op: ingang en parkeergelegenheid is tegenover speeltuin Brakkefort: Kanunnik Mijllinckstraat 72 Nijmegen.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden per mail via: bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl. Graag vernemen we met hoeveel personen je komt. Indien je een specifieke vraag hebt dan kun je deze vooraf doorgeven in je mail of op het aanmeldformulier.

De initiatiefnemers namens Hoofdpijnnet zijn Ina Hoek en Mai Eijkmans. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Annuleren kan op de dag zelf tot 19.00 uur bij Mai Eijkmans, telefoon: 06-26812453.

Ken je nog andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn? Stuur deze informatie gerust door! Noteer alvast de volgende bijeenkomst in je agenda: deze vindt plaats op 09-09-2019.