Meeting Hoofdpijn Ouderschap

3 mei 2022: Online meeting ‘Hoofdpijn en ouderschap’

Op dinsdag 3 mei om 19.00 uur is er weer een online meeting. Tijdens deze meeting zullen we het hebben over hoe je ernstige hoofdpijn combineert met het ouderschap. Hoe regel je het en waar loop je tegenaan? Of misschien heb je juist een kinderwens, maar ook heel veel hoofdpijn en twijfel je hierover.

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing voor problemen, want die is er niet.

Datum en tijd
Dinsdag 3 mei van 19.00-20.00 (met uitloop naar 20.15). Zorg dat je om 18.45 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.
Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. Na de meeting krijgen de deelnemers een verslagje toegestuurd en de hoofdpunten zullen binnenkort ook (anoniem) terug te lezen zijn voor leden onder ‘handige lijstjes’ in het ledenportaal.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.