ZZPer en Hoofdpijn
,

30 april 2021: Online meeting ‘Zzp’er zijn of worden, hoe pak je dat aan?’

Als je (chronische) hoofdpijn of migraine hebt, kan werk een lastig onderwerp zijn. Is zzp’er worden wellicht iets voor jou? Of ben je al zzp’er en hoe bevalt dat? Er zitten nadelen aan, maar voor mensen met hoofdpijn/migraine wellicht ook veel voordelen. Tijdens deze meeting wisselen we tips en tricks uit en deze meeting is zowel voor mensen die al zzp’er zijn, als voor mensen die dat misschien een interessante optie vinden.

We zullen hier met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) over discussiëren, tips uitwisselen, lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing voor problemen, want die is er niet.

Datum en tijd
Vrijdagmiddag 30 april van 13.30 tot 14.30 (met uitloop naar 14.45). Zorg dat je om 13.15 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Mocht je er niet bij kunnen zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. We zullen na de meeting een (anoniem) verslag van de meeting online plaatsen.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.