online meeting prettig leven
,

30 juni 2020: Online meeting: ‘Hoe kun je ondanks migraine/hoofdpijn toch een prettig leven leiden?’

Er staat weer een nieuwe online meeting op het programma! Op dinsdag 30 juni is er een online meeting met als thema ‘Hoe kun je ondanks migraine/hoofdpijn toch een prettig leven leiden?’

We zullen hier met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) over discussiëren, tips uitwisselen en lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing, want die is er niet.

Datum en tijd:

Dinsdag 30 juni van 19.00 tot 20.00 (met uitloop naar 20.15). Zorg dat je om 18.45 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot maandagavond 29 juni. Stuur daarvoor een mail naar LonnekeScholten@hoofdpijnnet.nl en zet erbij op welke datum je mee wilt doen. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen.

Bij meer dan 7 aanmeldingen zal er worden geloot. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op dinsdagochtend 30 juni. Je ontvangt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan eerst even!)

Meld je alleen aan wanneer je ook daadwerkelijk beschikbaar bent op dinsdag 30 juni tussen 19.00 en 20.00.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Dit onderwerp zal vaker terugkomen en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek plaatsen.