bijeenkomst motel migraine
,

30 maart 2018: Themabijeenkomst Motel Migraine (Alkmaar)

“Je moet gewoon eens rustiger aan doen…”
“Het is een typisch vrouwenkwaaltje…”
“Geen koffie meer nemen…”

Als migraine of ernstige hoofdpijn ter sprake komt, gaat het vaak al snel over dé oplossing en wat je als patiënt vooral zou moeten doen en laten. Meestal goedbedoeld, maar soms slaat het ontzettend de plank mis. De vragen naar hoe het met iemand gaat of wat de impact van de migraine of ernstige hoofdpijn op het dagelijks leven is, lijkt een stuk lastiger dan zomaar een of ander wonderdrankje noemen.

Centraal tijdens de bijeenkomst op 30 maart in Alkmaar staat het boek Motel Migraine van schrijfster Karen Span. Op humoristische wijze beschrijft zij achttien jaar ervaring met migraine. Met onder meer neuroloog prof. dr. Ferrari legt zij in haar boek negen misverstanden over migraine bloot, mét toelichting.

Na het ervaringsverhaal van Karen Span is er voldoende ruimte deze ochtend om met anderen ervaringen uit te wisselen en is er gelegenheid tot overleg met de vrijwilligers van Hoofdpijnnet die ondersteuning kunnen bieden.

Check jij ook geregeld in bij Motel Migraine (of Hotel Hoofdpijn), meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Je partner, een vriend(in) of andere geïnteresseerde zijn ook van harte welkom  om deze bijeenkomst bij te wonen.

Programma

11.00 – 11.15 ontvangst met koffie en thee

11.15 – 11.30 opening van de bijeenkomst door Esther Visser, vrijwilligerscoördinator Hoofdpijnnet

11.30 – 13.00 ervaringsverhaal Karen Span inclusief gelegenheid voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen

De bijeenkomst wordt gehouden in de Bibliotheek Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2, 1811KC te Alkmaar. Deze locatie is met openbaar vervoer en auto goed bereikbaar.

Aanmelden kan via dit formulier of via info@hoofdpijnnet.nl o.v.v. bijeenkomst 30 maart 2018 te Alkmaar. Geef ook aan met hoeveel personen je wilt komen.

Leden van Hoofdpijnnet kunnen gratis deelnemen aan deze bijeenkomst, introducees betalen € 5,00 per persoon.