leven en werken met migraine bijeenkomst roosendaal
,

31 januari 2019: ‘Voorlichtingsbijeenkomst Leven en werken met migraine’ (Roosendaal)

In 2018 en 2019 loopt de campagne ‘ Maak van migraine een hoofdzaak’ over de impact van migraine. Verspreid door het land organiseert Hoofdpijnnet zogenaamde ‘migraineweken’. Op 31 januari kunt u naar de bijeenkomst ‘Leven en werken met migraine’ in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal.

De avond is bedoeld voor mensen met migraine, hun familieleden en vrienden. Bent u werkgever, HRM medewerker of anderszins geïnteresseerd in het onderwerp dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Dat uw migraine niet alleen uw kopzorg is mag duidelijk zijn. Wat kunnen wij als Hoofdpijnnet eigenlijk voor u en uw omgeving betekenen en vooral hoe zorgt u goed voor uzelf? Esther Visser praat u graag bij over onze activiteiten en initiatieven in samenwerking met zorgverleners en andere partners.

De neurologen dr. A. Valkenburg en dr. A. Jansen praten u graag bij over de behandeling en de ontwikkelingen omtrent migraine en medicatie.

Alex Schonewille zal u meenemen in de wereld van migraine en werk. Wat zijn de mogelijkheden om migraine en werk te combineren en hoe krijg je dit geregeld? Hoe houd je het contact met je werkgever goed en welke handige tips en tools zijn er voorhanden?

Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen aan onze deskundigen. De vragen kunt in de pauze, middels een vragenformulier, inleveren bij de vrijwilligers van Hoofdpijnnet.

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:

19:00 uur
Ontvangst met koffie en thee
19.20 uur
Welkom door Dr. A. Valkenburg, neuroloog
19:30 uur
Kwaliteit van leven en migraine, Esther Visser ervaringsdeskundige Hoofdpijnnet
19.45 uur
Migraine en Medicatie, door neurologen Dr. A. Valkenburg en Dr. A. Jansen
20.10 uur
‘Migraine en werk: niet zoals het moet, maar zoals het kan, Alex Schonewille van het Adviespunt Werk van Hoofdpijnnet
20:35 uur
Pauze
21.00 uur
Vragen aan deskundigenpanel bestaande uit bovengenoemde sprekers en hoofdpijnverpleegkundigen Rachella van Batenburg en Masja de Bont, o.l.v. Esther Visser
21:30 uur
Afsluiting van de avond

Datum:
31 januari 2019

Plaats:
Aula Bravis Ziekenhuis te Roosendaal
Boerhaavelaan 25
4708AE Roosendaal

Tijd:
Van 19:20 uur tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

Aanmelden:
Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 29 januari bij het Patiënten Service Bureau Roosendaal (route 94), telefoonnummer: 088-7068576 of via e-mail: psb.rsd@bravis.nl of via www.bravisziekenhuis.nl/agenda

Kosten:
Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Migrainefonds, de zusterorganisatie van Hoofdpijnnet, is partner van de landelijke campagne ‘Maak van Migraine een hoofdzaak’. Deze campagne strijdt voor meer erkenning en begrip voor migraine als chronische hersenziekte. Meer hierover is te vinden op: www.migraineiseenhoofdzaak.nl