wandeling oosterbeek
,

4 september 2021: Wandeling omgeving Oosterbeek (Gelderland)

Geen betere manier om het hoofd leeg te maken dan een wandeling in het bos! Meld je aan voor een wandeling in de omgeving van Oosterbeek, georganiseerd door Annelies en Jacqueline, vrijwilligers van regio Gelderland.

Annelies en Jacqueline wandelen geregeld met elkaar en er wordt dan van alles besproken. Natuurlijk komt ‘ons hoofd’ ook vaak aan de orde. Heb je zin om een keer mee te lopen en en passant iets te vertellen of enkel te luisteren? Kom dan zaterdag 4 september naar Oosterbeek. Het is een wandeling in de directe omgeving van Oosterbeek met onderweg gelegenheid om koffie te drinken. We verzamelen om 10.30 uur bij station Oosterbeek. We gaan een wandeling doen van ongeveer 8 km en zijn dus circa 2,5 uur op pad.

Aanmelden
Wil je graag meelopen?  Stuur dan vóór vrijdag 3 september een mail naar info@hoofdpijnnet.nl. Graag met vermelding van WANDELING OOSTERBEEK, je naam, lidnummer en je telefoonnummer. Het is verstandig om vooraf even te bellen in verband met malaise met het hoofd of slechte weersomstandigheden. De telefoonnummers zijn: 06 1133 1043 (Jacqueline) of 06 2004 2098 (Annelies). We zien je graag op 4 september!