Hoofdpijn Schuldgevoel (1)
,

22 februari 2021: Online meeting ‘Schuldgevoel’

Op maandagavond 22 februari is er weer een online meeting. Tijdens deze meeting zullen we het hebben over een onderwerp waarmee velen van ons regelmatig worstelen: schuldgevoel. Je kunt er niks aan doen dat je regelmatig uitvalt en altijd moet leven met een slag om de arm, maar toch voel je je schuldig. Tegenover je vrienden, collega’s, gezin…  Hoe ga je om met dit schuldgevoel en kun je dit verminderen?

We zullen hier met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) over discussiëren, tips uitwisselen, lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant en klare oplossing, want die is er niet.

WANNEER?
Maandagavond 22 februari van 19.00 tot 20.00 (met uitloop naar 20.15). Zorg dat je om 18.45 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot de avond van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download. Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Mocht je er niet bij kunnen zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. We zullen na de meeting een (anoniem) verslag van de meeting online plaatsen.