Meeting Hoofdpijn Partner met Hoofdpijn

7 april 2022: Online lotgenotenmeeting ‘Mijn partner heeft ernstige hoofdpijn’

Wanneer je partner (of andere naaste) last heeft van ernstige hoofdpijn of migraine en vaak uitvalt is dat heel vervelend. Maar ook als partner kan dit moeilijk zijn. Misschien moeten jullie regelmatig sociale activiteiten afzeggen, en komt de zorg voor het gezin en het huishouden veelal op jouw schouders terecht. Hoe voel jíj je hierover? Hoe gaan jullie met de situatie om? En hoe kun je je partner het best helpen?

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen.

Datum en tijd
Donderdag 7 april van 19.00 tot 20.00 (met uitloop tot 20.15). Zorg dat je om 18.45 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen (partners van) leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren.Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. Na de meeting krijgen de deelnemers een verslagje toegestuurd en de hoofdpunten zullen binnenkort ook (anoniem) terug te lezen zijn voor leden onder ‘Slimme lijstjes’ in het ledenportaal.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.