,

7 augustus 2021: Online meeting ‘Openheid over je aandoening’

Op zaterdag 7 augustus van 10.15 tot 11.15 uur is er weer een online meeting. Deze keer is het thema ‘Openheid over je aandoening’. Open zijn over je aandoening is niet altijd even makkelijk. Wat vertel je wel, wat vertel je niet? Je wilt mensen niet afschrikken of tot last zijn. Maar als jij niet open bent, hoe kun je dan verwachten dat je omgeving écht begrijpt wat je meemaakt? Tijdens deze meeting horen we graag hoe jij hiermee omgaat.

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren en tips uitwisselen. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing voor problemen, want die is er niet.

Datum en tijd
Zaterdagmorgen 7 augustus van 10.15 tot 11.15 uur (met uitloop naar 11.30). Zorg dat je om 10.00 klaar zit zodat we op tijd kunnen starten. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen en bij te veel aanmeldingen krijgen leden van Hoofdpijnnet voorrang. Aanmelden kan tot een halve dag van tevoren. Stuur daarvoor een mail naar Lonneke via lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl, zet erbij op welke datum en tijd je mee wilt doen en zet de datum vast in je eigen agenda. Vergeet ook niet te vermelden of je lid bent van Hoofdpijnnet.

Je krijgt ruim van tevoren de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan even via zoom.us/download.* Je kunt het beste meedoen via je laptop omdat je dan alle deelnemers tegelijk kunt zien. Maar via tablet of mobiel kan ook.
Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Er zijn vaker meetings en ook op andere dagen en tijden. We zullen na de meeting een (anoniem) verslag van de meeting online plaatsen.

*De installatie van de software gebeurt op eigen risico. Hoofdpijnnet wijst elke aansprakelijkheid af.