wandeling dieren rheden
,

7 mei 2018: Wandeling Dieren-Rheden

Geen betere manier om het  hoofd leeg te maken dan een boswandeling bij het uitbreken van de lente! Meld je aan voor een NS-wandeling, georganiseerd door Annelies en Jacqueline, vrijwilligers van regio Gelderland.

Regiovertegenwoordigers Annelies en Jacqueline wandelen geregeld met elkaar en er wordt dan van alles besproken. Natuurlijk komt ‘ons hoofd’ ook vaak aan de orde. Heb je zin om een keer mee te lopen en en passant iets te vertellen of enkel te luisteren? Kom dan maandag 7 mei naar Dieren. We verzamelen om 11.00 uur bij het station en lopen dan het traject Dieren – Rheden. Voor degenen die per auto of fiets komen is voldoende parkeergelegenheid. We gaan een wandeling doen van ongeveer 11 km en zijn dus circa 3 uur op pad.

Via dit formulier kun je je aanmelden. Het is verstandig om vooraf even te bellen, aangezien Annelies en Jacqueline hoofdpijnpatiënten zijn, kan het gebeuren dat we met een aanval in bed liggen. De telefoonnummers zijn:  06 1133 1043 (Jacqueline) of 06 2004 2098 (Annelies) Tot de 7de mei!