online meeting zonder thema
,

8 oktober 2020. Online meeting zonder thema (1)

Er staat weer een nieuwe online meeting op het programma! Op donderdag 8 oktober van 19.00 tot 20.00 uur, deze keer zonder thema. We komen gewoon laagdrempelig bij elkaar en kijken op dat moment waar behoefte aan is.

We zullen met een klein groepje (max. 7 man + 2 gespreksleiders) discussiëren, tips uitwisselen en lotgenotencontact hebben. Je krijgt dus geen kant-en-klare oplossing, want die is er niet.

Datum en tijd:

Donderdag 8 oktober van 19.00 tot 20.00 uur (met uitloop tot 20.15 uur). Zorg dat je om 18.45  klaar zit zodat we op tijd kunnen starten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot donderdagmiddag 8 oktober. Stuur daarvoor een mail naar lonnekescholten@hoofdpijnnet.nl. Er kunnen maximaal 7 deelnemers per keer meedoen.

Bij meer dan 7 aanmeldingen zal er worden geloot. Zet de datum en tijd dus wel vast in je agenda, maar of je zeker bent van een plek hoor je op mdonderdagmiddag 8 oktober. Je ontvangt dan ook de Zoomlink en alle info die je nodig hebt om in te loggen. (Heb je Zoom nog niet gedownload? Doe dat dan eerst even!)

Meld je alleen aan wanneer je ook daadwerkelijk beschikbaar bent op 8 oktober van 19.00 tot 20.00.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen probleem. Dit onderwerp zal vaker terugkomen en ook op andere dagen en tijden. En we zullen na de meeting een (zonder namen te noemen) samenvatting van het gesprek plaatsen.