themabijeenkomst migraine
,

9 maart 2020: Themabijeenkomst Migraine (Nijmegen)

Op 9 maart 2020 is er in Nijmegen weer een themabijeenkomst over migraine. Deze avond willen we graag met jullie in gesprek gaan over de afgelopen bijeenkomsten en de besproken thema’s. Waar heb je het meeste aan gehad? Waar loop je nog tegenaan? De avond is zowel bedoeld voor mensen die al vaker  onze bijeenkomsten hebben bijgewoond als voor mensen die nog niet eerder zijn geweest. Met jullie inbreng kunnen we de volgende bijeenkomsten nog beter toespitsen op waar jullie behoefte aan hebben.

In november 2016 vond in Nijmegen de eerste themabijeenkomst voor mensen met migraine plaats. Onze wens was om mensen met migraine beter te leren leven met hun ziekte, enerzijds door kennis en informatie over (omgaan met) de ziekte en behandelmogelijkheden te vergroten, anderzijds door onderling contact en het delen van ervaringen. In het begin was er zoveel behoefte aan het delen van verhalen, dat er geen tijd overbleef voor het thema, later vroeg een thema soms zoveel aandacht, dat er weinig tijd overbleef voor het delen van ervaringen.

Graag willen wij deze bijeenkomst gebruiken om samen met jullie terug te blikken op de afgelopen jaren en uiteraard om vooruit te blikken naar de komende jaren. Waar heb je het meeste aan gehad? Wat hebben de bijeenkomsten jou gebracht? Hoe vind je de verhouding tussen de tijd voor thema’s en voor het onderlinge contact? Waar heb je weinig aan gehad? Waar loop je nog tegenaan in ‘migraineland’? Waar heb je behoefte aan?

Uiteraard vinden we het heel fijn om deze avond met diegenen te praten die vaker geweest zijn, maar we vragen ook met klem aan de anderen (die nog niet of slechts een enkele keer geweest zijn) waar jullie tegenaan lopen en waar jullie behoefte ligt. Wees welkom en voedt ons, zodat wij geïnspireerd aan de slag kunnen met nieuwe bijeenkomsten.

Wij nodigen je uit om aan te schuiven voor deze avond op:

Datum
9 maart 2020

Tijd
19.30-21.30 uur

Locatie
Wijkplaats BUUR, Nijmegen. Let op: ingang en parkeergelegenheid is tegenover speeltuin Brakkefort: Kanunnik Mijllinckstraat 72 Nijmegen.

Aanmelden
Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Je kunt je aanmelden per mail via: bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl of gebruik maken van het aanmeldformulier. Graag vernemen we met hoeveel personen je komt. Indien je een specifieke vraag hebt dan kun je deze vooraf doorgeven in de mail of op het aanmeldformulier.

De initiatiefnemers namens Hoofdpijnnet zijn Ina Hoek en Mai Eijkmans. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Annuleren kan op de dag zelf tot 19.00 uur bij Mai Eijkmans, telefoon: 06-26812453.

Noteer ook alvast de volgende bijeenkomst in je agenda: deze vindt plaats op 15-06-2020.

Ken je nog andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn? Stuur deze informatie gerust door!