,

9 september 2019: Themabijeenkomst Mindfulness (Nijmegen)

Hoe overleef ik de steeds weer terugkerende confrontatie met migraine? Kan mindfulness hierbij behulpzaam zijn en zo ja: hoe? Bij mindfulness leer je om met milde open aandacht aanwezig te zijn bij wat nu is, zowel op de goede als op de moeilijke momenten. Mindfulness leert je hoe je rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf. Ook als migraine de rust in je leven verstoort, geeft mindfulness je de vrijheid goed om te gaan met die onrust, zonder jezelf erin te verliezen.

Deze avond zal Anja Buteröwe ons meenemen in wat mindfulness is en wat het kan betekenen voor mensen met pijn en migraine. Ook zullen we ter kennismaking enkele praktische oefeningen doen, zodat we het aan den lijve kunnen ervaren. We zullen het eerste uur besteden aan deze kennismaking met mindfulness, waarna we het tweede uur gebruiken voor het uitwisselen van ervaringen met migraine en behandelingen.

Anja is mindfulnesstrainer en is ervaringsdeskundige als het om migraine gaat.

Wij nodigen je uit om aan te schuiven voor deze avond op:

Datum: 9 september 2019

Tijd: 19.30-21.30 uur

Locatie: Wijkplaats BUUR, Nijmegen. Let op: ingang en parkeergelegenheid is tegenover speeltuin Brakkefort: Kanunnik Mijllinckstraat 72 Nijmegen.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden per mail via: bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl of gebruik maken van het aanmeldformulier.

Graag vernemen we met hoeveel personen je komt. Indien je een specifieke vraag hebt dan kun je deze vooraf doorgeven in de mail of op het aanmeldformulier. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

De initiatiefnemers namens Hoofdpijnnet zijn Ina Hoek en Mai Eijkmans. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Annuleren kan op de dag zelf tot 19.00 uur bij Mai Eijkmans, telefoon: 06-26812453

Noteer alvast de volgende bijeenkomst in je agenda: deze vindt plaats op 25-11-2019.

Ken je nog andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn? Stuur deze informatie gerust door!