cursus sterk met pijn

12 april 2023: Cursus Sterk met Pijn van start in Almere (voor leden)

Vind jij het vaak ook lastig om een weg te vinden in het leven met pijn? Loop jij ook tegen onbegrip aan en vind je het moeilijk om een goede balans te vinden? Goed nieuws! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar bij de cursus Sterk met Pijn in Almere. De cursus start in mei 2023. 

Deze cursus is bedoeld om mensen met chronische pijn een steuntje in de rug te geven. Wij zetten ons graag in om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar een manier om met pijn om te gaan. Tijdens elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Door met ons als begeleiders en lotgenoten in gesprek te gaan zal je een beter beeld krijgen van wat chronische pijn met je doet en hoe je ermee om kunt gaan. Belangrijk is dat je zelf weer de regie in eigen hand neemt.

Kennismakingsbijeenkomst 12 april

De kennismakingsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 12 april van 19.30 tot 21.00 uur in gebouw de DOP. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de inhoud van de cursus voor patiënten met chronische pijn.

Ook partner/ouder(s)/familieleden/vriend(in) zijn natuurlijk van harte welkom op deze avond. Graag aanmelden voor de introductiebijeenkomst (i.v.m. beperkt aantal plaatsen). Er zijn geen kosten verbonden aan de introductiebijeenkomst als blijkt dat de cursus toch niks voor jou is.

Praktische informatie

De cursus wordt vanaf 12 mei wekelijks gegeven op vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur in het Gebouw de DOP in Almere/Danswijk. De cursus bestaat uit:

  • een introductiebijeenkomst
  • cursusbijeenkomsten (8 keer/twee uur)
  • een terugkombijeenkomst na drie maanden

Kosten

Deze cursus is exclusief voor leden van de patiëntenorganisaties die aangesloten zijn bij het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar één stem. De eigen bijdrage is vastgesteld op €99. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een (deel van) de cursus. Voor dit bedrag ontvang je bij de eerste cursusbijeenkomst het boek “Lieve Help” van Anna Raymann cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de begeleiders van deze cursus:

Erna: erna@sterkmetpijn.nl
Esther: esther@sterkmetpijn.nl