Ik wil iets doen

In de strijd voor betere hoofdpijnzorg kunnen Hoofdpijnnet en Migrainefonds jouw hulp goed gebruiken. Je kunt ons op verschillende manieren steunen. Niet alleen met een financiële bijdrage, maar ook door lid te worden van de vereniging of door vrijwilliger een handje te helpen.

Doneren

Het Migrainefonds wil migraine de wereld uit te helpen. Wij willen de impact van migraine duidelijk maken en zetten ons in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met migraine. Het Migrainefonds heeft de ANBI-status waardoor je kunt schenken met belastingvoordeel.

Doneren? Lees meer


Lid worden

Dankzij onze leden kunnen wij ons blijven inzetten voor mensen met ernstige hoofdpijn. Je bent al lid vanaf 25 euro per jaar en ontvangt dan 4x per jaar ons blad Hoofdzaken.

Lid worden? Lees meer


Vrijwilliger worden

Een extra paar handen is altijd welkom. Bijvoorbeeld bij de jaarlijkse collecte, het organiseren van themabijeenkomsten en het onderhoud van de website en social media.

Vrijwilliger worden? Lees meer


Kom in actie

Geld inzamelen met je verjaardag, een jubileum of jezelf laten sponsoren tijdens een hardloop-, wandel- of fietsevenement. Alles kan! Laat ons weten wat je plannen zijn, dan helpen we je graag om van jouw actie een succes te maken.

Lees meer over acties